Converse ATL Sneakers

Monday, June 23, 2014

Paar nädalat tagasi taas avastasin ma oma vanad ketsid. 
Kunagi olid need mu suured lemmikud, kuid kui ketsi maania kadus ja asemele tuli suuremat sorti kinga haigus, siis jäid need kappi seisma. 
Oli aeg kus ma isegi mõtlesin nende taaskasutusse saatmisest.
Nüüd on aga hakanud mu ketside ja tenniste haigus tagasi tulema ja nii ma otsisingi oma vanad lemmikud uuesti kapist välja.
Ostsin need kunagi ammu ammu Sportlandist ja nende suur pluss on alati olnud see, et need on nahast. Tänu sellele kannatavad need suurepäraselt ka niiskemat ilma. Olen käinud nendega isegi metsas seenel. Ehk siis kasutanud neid kummikute asemel :)   
Eile, kui neist pilte tegema hakkasin, püüdsin internetist natukene nende tausta ka uurida.
Ainuke mis ma nende kohta leidsin on järgmine:
 The collector’s edition of the Atlanta Chuck Taylor Converse sneaker, which was created by visual artist Dubelyoo, conveys the importance of clean design with southern culture. The shoe implements the city’s recognizable skyline in the background with a trace of old and new southern hospitality in the foreground. The more formal Atlantans will tell you “Welcome to Atlanta” but the ATLiens will give you the peace-up A-Town down sign. By the end of the day, Atlanta is represented in art, spirit and now on a Chuck Taylor. 
Mul on hea meel, et ma neid siiani alles hoidnud olen ja nüüd uuesti kanda saan :)

P.S: Head Jaanipäeva Teile kõigile ka !!!

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Ma pean tunnistama, et ma väga ei taha vanu asju alles hoida ja pigem müün/ annan ära. Kuid nüüd vaatan, et vanad asjad hakkavad uuesti moodi tulema ja peaks ikka rohkem alles hoidma.

    Väga vinged kossid!

    ReplyDelete