Lõuna-Eesti tripilt/Lindex

Sunday, April 13, 2014

Eelmise nädala puhkuse ajal Lõuna-Eestis ringi kolades õnnestus mul ka paaris poes käia. 
Mis puhkus see ilma shopinguta ikka on :)

Selle imeilusa roosa pluusi leidsin ma Otepää ainukesest kaltsukast.  Pean tunnistama, et see oli ka ainuke asi mida kõlbas üldse vaadata. Stangede vahel ringi jalutades arvasin küll, et lähen sealt tühjade kätega välja. Ma pole hullemat valikut üheski kaltsukas näinud. Siis aga jäi silma üks roosa asi teiste asjade vahelt. Minu õnneks oli see minu suurus ja ka hind oli ilmehea. 2,30 pole ju palju :)
Järgmine pood asus juba järgmisel päeval Võrus. Linna sisse sõites nägin nii palju kaltsukaid tee ääres, et tahtsin kindlasti mõnda külastada. Ja kui Suurelt Munamäelt tagasi sõitsime, siis jäime esimeste välimuselt kaltsukate juurde pidama. Kui aga poodi sisse astusime siis avastasime, et tegemist oli tavalise riidepoega. Aga kui juba seal olime, siis loomulikult vaatasime ringi ka. Ja nagu ikka, leidsin ma seal ka midagi. Lillelisi pükse olen ma tahtnud juba mõnda aega. Nende hind oli 18.- mitte ligi 30 nagu Tallinnas näinud olen. 
Järgmised kaks asja on pärit Lindexist. 
Praegu on eriti kuum teema Kate Hudsoniga kollektsioon, kuid minule jäid silma hoopis kaks sinist asja Holly&White sarjast. Mõlema asja üle olen väga õnnelik, kuid eriti äge on minu arust see jakk. 
Mulle on viimasel ajal hakanud eriti meeldima sinise ja valge värvi kombinatsioon. Huvitav, kas hakkan roosast üle saama :)  

Sellised uued asjad on siis kahe nädala jooksul minu riidekappi rännanud. 
Päris hirmus on see, et mu pisike riidekapp ei taha enam rohkem asju mahutada. Püüan nüüd pigem keskenduda uuele riidekapile, kui uutele riietele. Olen ka mõelnud väikesele kevadisele puhastusele kapis, kuid kui sellise pilguga riidekappi vaatan, siis ei tahaks eriti millestki loobuda. 
Jube inimene olen ikka küll. 

You Might Also Like

0 kommentaari