L´oréal/ Oriflame/ Depend/ Aqua Massage/ Vitamax

Thursday, March 06, 2014

Täna näitan Teile jälle mõnda uut toodet, mis mul on õnnestunud viimasel nädalal saada. 
Esimene toode on mul olemas olnud tegelikult juba väga kaua aega. Seni pole see veel kasutust leidnud. Eile aga võtsin lõpuks kapist välja ja plaanin lähiajal ära kasutada. Oriflame Swedish Spa kooriv massaazi seepi olen kunagi varem ka kasutanud, siis ta mulle väga meeldis. Eks paistab, mis arvamus mul seekord jääb.  
Teine toode on Depend´i hõbedane küünelakk. Selle ostsin eile Selverist, hinnaks oli u 2 eurot. 
L´oréal Caresse Cheeky Magenta huulepulga leidsin ka eile Selverist. Olen vist sõltuvuses erinevate huulepulkade omamisest. Nii kui mingit ilusat värvi näen, pean selle saama. Jube ju....
See on uusim minu kollektsioonis ja hetkel olen väga rahul (olen seda pool päeva juba huultel kanda jõudnud). Värv on tegelikkuses palju erksam, kui pildile õnnestus saada.  Hind oli u 10.-

Näopuhastussvammid Aqua Massage´ilt leidsin Ülikooli apteegist. Olen juba mõnda aega mõelnud nende ostmisele, kuid seni polnud need mul kusagil ette sattunud. Nüüd siis jäid silma ja ostsin paki kohe ruttu ära, enne kui jälle meelest läheb. Hinda kahjuks enam ei mäleta, kuid võisid olla u 2 euro ringis.  
Viimasel ajal on mul suur probleem suunurkade katki minemisega. Keegi tark tädi teadis öelda, et see võib olla vitamiini puudusest. Kuna kevadel võiks nagunii natukene lisa vitamiine saada, siis läksin apteeki kindla sooviga ühe purgiga koju tulla. Hinnaks oli u 8.- .Üritan nüüd siis selle kuuri korralikult läbi teha :)

You Might Also Like

0 kommentaari