Minu Equa pudel

Thursday, February 20, 2014

EQUA pudelit olen ma endale tahtnud juba nii kaua, kui neist esimest korda kuulsin, umbes pool aastat tagasi. 
Nüüd siis võin uhkusega Teile enda pudelit tutvustada.
Minu pudel on pärit Equa CMYK kollektsioonist ja tema nimi on Magenta
Kui olin otsustanud, et nüüd on see aeg käes, et ma ühe pudeli omale tellin, oli järgmine probleem jälle ees. Nimelt ei suutnud ma valida, millist pudelit ma soovin. EQUA pudeli kodulehel on valik meeletu. Minu pudel on tellitud Apteekonline.ee lehelt tellitud. Nimelt on seal veebruari kuus kõik kaup 10 % soodsam. Ja ka transport tuleb parema hinnaga, kui Eestist tellida. 
Kuid kui ma oleks valinud sellise pudeli, mida Apteekonline lehel poleks olnud, siis oleksin ka olnud nõus rohkem maksma ja tellinud pudeli otse Sloveeniast.  

Praegu olen oma pudeliga väga rahul. Ja nagu kõiki teisi Equa pudeli omanikke, ajab see pudel rohkem vett jooma ka mind :)
Kindlasti ei piirdu ma ainult selle roosa pudeliga. Juba nillin ma uut pudelit, uue värviga. 

Päikest tänasesse päeva!

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Minu valik on sama :) Ja koguaeg nillin mõnda muud ka! :D

    ReplyDelete