Mõned uued mänguasjad

Friday, January 31, 2014

Jõuluvana kingikotist sain mina sel korral päris head kraami.
Esimene asi, ehk siis iPadi kaaned tellisin ma ise eBayst. Hinnaks oli u 10 eurot koos transpordiga. 
Tahtsin midagi erilisemat seekord. Ja siis leidsingi selle ilusa lillelise ja kangast ümbrise. Värve oli kolm erinevat- helesinise, punase ja musta põhjaga.  Mina otsustasin seekord tellida musta. Ja olen väga rahul.   Teine vidin ootas mind kodus 24. detsembri õhtul. See oli üllatus, mida ma ei osanud üldse oodata :)
Hetkel ma veel selle kohta palju rääkida ei oska, aga mõned korrad olen katsetanud seda juppi küll.
Esimesed pidid proovisime kohe samal õhtul teha, need tulid suht naljakad :)  Hiljem ostsin juurde ka spetsiaalse nahast kotikese ja pisikese statiivi. 

You Might Also Like

2 kommentaari

 1. Need kaaned on nii ilusad! Esimest korda näen sellist huvitavat objektiivi - palju selline vidin maksab ja kas tellisid ka ebayst? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle ka nii meeldivad need kaaned :)
   Aga seda juppi ma eBayst ei tellinud. Selle kinkis mulle mees jõuludeks. Neid müüakse elektroonika poodides, kindlalt tean et Sony Centeris. Seal on selle hinnaks 199.- See minu oma on natukene kehvem variant, teisel on paremad näitajad ja see on juba kallim ka, hind üle 400.

   Delete