Jõulud 2013

Saturday, January 25, 2014

Kuna olen oma postitustega väga palju ajast maha jäänud, siis üritan kuskilt maalt uuesti alustada!
Et oma tegemistega uuesti järje peale saada, alustan vanemast ja liigun iga uue postitusega uuema poole. Kuni olen õiges hetkes tagasi. Loodan, et Teil igav ei hakka vanu asju lugeda/vaadata  :)
Täna alustan jõuludest.
Kuna olen tööl sellisel ametikohal, kus tuleb ka pühade ajal tööl olla, siis jagame kahepeale alati jõulud ära. Mõne päeva kolmest saab ikka vabaks. Tavaliselt sõidame siis koos Taneli ja tüdrukutega maale minu ema majja. Seekord olime seal ainult ühe õhtu, kuna Tanel pidi juba järgmine päev oome tagasi sõitma. 
Õhtu oli meil mõnus, sõime palju ja paki lunastamiseks, pidi igaüks loosiga saadud sõna kohta mingi loo jutustama. Minu sõna oli Kingipakk :)  Jõuluvanaks oli meil sel aastal Carmen. 
  

You Might Also Like

1 kommentaari