Talveks valmis

Wednesday, December 04, 2013

Tanelil oli seekord raske nädalavahetus. Selle käigus lõhkus ta oma ainukesed jalga mahtuvad teksapüksid ära :) , mis tähendas esmaspäeval väikest shoppamist.
Minul oli mõttes osta ainult ühed soojemad kindad. Õhukeste kinnastega olen ma juba oma käed ära külmetanud.
Aga nagu ikka, ei suuda ma oma plaanidest kinni pidada ja tõin koju mõned vajalikud asjad veel :)

Minu soov leida uued soojad kindad viis selleni, et tõin koju terve komplekti. Selle eriti ilusat värvi kolmiku leidsin Seppäläst. Ja sel päeval oli ka veel pakkumine kinnastele-sallidele-mütsidele, ostad kolm saad odavaima tasuta.

Ja veel ühed kindad. Need ostsin Reservedist.
 Plaanisin küll musti osta, kuid terve keskuse peale ei leidnud ma mitte ühestki poest just selliseid musti nagu mulle meeldinud oleksid. Nii ma siis leppisin beezide üli soojade ja karvaste kinnastega.


Need mustad naha imitatsiooniga püksid leidsin New Yorkerist.
Olen juba mõnda aega otsinud selliseid pükse, millel oleks kitsas säär ja mis oleks kindlasti musta värvi. Naha imitatsioon oleks ka hea olnud. Nüüd siis need täitsa juhuslikult leidsingi.


Selleks korraks aga kõik :)

You Might Also Like

0 kommentaari