OOTD #10 03.12.2013

Wednesday, December 04, 2013

      Eile käisin viimast korda Tartus nahaarsti juures. Kuna mul viimasel ajal on täielik musta hullus peal, siis püüdsin seda natuke leevendada roosade saabastega. Hiljem autost leidsin ka oma roosad kindad pildistamise ajaks üles :)
  Olen nii õnnelik oma uute mustade pükste üle! Kõik mu saapad sobivad nendega :) Varem oli see mure, et pükste sääred olid liiga laiad ja saapad olid kuidagi imelikud nende peal. Arvan, et need püksid hakkavad mul õige tihedalt jalas olema :)
Mantel- Telliskivi kirbuturg
Sall- Seppälä
Kindad- kingitus emalt
Pluus- E5P
Püksid- New Yorker
Saapad- Saksast tellitud

You Might Also Like

2 kommentaari

 1. Väga armas outfit ! Mulle meeldib ka mustale värvi lisada ;) Aga roosa on lausa super !

  tule vaata ka minu blogi ;)

  www.dressprive.com

  Diana

  xoxo

  ReplyDelete
 2. Tänan Diana :)
  Sinu blogi jälgin ma suure huviga! Väga meeldivad sinu ilusad selged pildid ja loomulikult ka Sinu stiil

  ReplyDelete