Kingitus kallimalt

Sunday, November 24, 2013

Rääkisime Taneliga mõni nädal tagasi, et võiks oma iPad 2d uute vastu välja vahetada.
Mina alguses erilises vaimustuses polnud, tuleks ju enne vanad ära müüa ja siis peaks vahepeal üldse ilma olema. Olen oma iPadist täielikult sõltuvuses. Kui ma kunagi sain vabalt ilma hakkama ja ei näinud üldse põhjust, miks see mul olema peaks, siis nüüd ei saa ma ilma selleta. Samas ei vaja ma sülearvutit. Piisab täiesti koduarvutist, kus suuremad ja tõsisemad tööd tehtud saab. Ja sedagi kasutan korra või paar nädalas. Aga iPad on mul igal õhtul näpus.
 Aga nüüd siis asjast.....
Meie jutt uuest iPadist oli pigem nagu unistus või tuleviku teema, vähemalt minu jaoks. Aga kui üks õhtu töölt koju läksin, oli mu uus iPad Air juba ootamas. Tanel tegi üllatus kingituse :)
Ega tema lilli ei kingi, tema kingib pigem tehnilisi vidinaid, see mis talle endale ka huvitav on :)
Nii ma siis nüüd olengi uue iPad Air´i üliõnnelik omanik :D
Ma ei hakka siin mingeid tehnilisi erinevusi välja tooma, pigem näitaksin Teile neid erinevusi, mis niisama silma hakkab.


You Might Also Like

0 kommentaari