Tallinn Fashion Week 2013

Saturday, November 02, 2013

   Olen juba mitu aastat plaaninud seda üritust külastada, kuid alati on midagi vahele tulnud. Või olen üldse viimasel hetkel avastanud, et moenädal käes ja piletid ammu otsas.
  Sel aastal õnnestus mul seal ära käia. Nimelt võitsin sel aastal ühe oma lemmik blogija Pille-Riin´u kingiloosist piletid. Tema imearmast blogi saab uurida siit. Minu ja mu sõbranna poolt temale suured tänud :)
  Meie käisime Diana Denissova moeshowd vaatamas. Muljed jäid meil mõlemal väga head. Igal juhul läheme järgmine aasta uuesti ja siis ka kindlasti rohkem showsi vaatama. Ainuke asi millega me kumbki harjunud ei olnud, oli see meeletu pildistamine, sellest ka need kohutavad näoilmed piltidel :) . Eks see meeletu pildi tegemine oli tingitud minu kõrval istuvast Eve Kivist. Aga inimene harjub kõigega ja lõpuks ei pannud me seda enam tähelegi. Lihtsalt nautisime moodi :)
  Pildid pätsasin internetist ja Lucine blogist. Loodan, et keegi ei pahanda ;)


You Might Also Like

0 kommentaari