Tartust

Thursday, October 24, 2013

Eelmine nädal käisin Tartus Ülikooli Kliinikumis nahaarsti juures. 
Ma pole kunagi nii mõnusa fiilinguga kliinikus või polikliinikus käinud. Ja oma arstiga jäin ka väga rahule. Kui kellelgi on vaja nahaarsti juurde minna, siis mina soovitan kindlasti Dr. Kukk'e. Sain kõikidele oma küsimustele vastused ja suure hunniku rohtusid :(  Alustasin kohe kuu ajase antibiootikumi kuuriga, mis ei ole just eriti hea. Aga kui tahan oma näo nahka korda saada, siis pean selle kuuri läbi tegema ja siis uuesti Tartusse sõitma. Võimalik, et tuleb teha ka laserravi :(  Ka see tähendab Tartus käike.  

Aga iga sõit sinna tähendab ka uusi ja põnevaid poode :)  Seekord kolasime ämmaga Lõunakeskuses.
Reserved on muidugi Tallinnas ka aga ma ei ole kaua aega sinna sattunud. Seda suurem rööm oli uut kaupa uudistada Tartus. Talve kaup on juba väljas ja väga mõnusad toonid on selleks talveks. 
Ja mis mulle veel väga meeldib, on lille motiivid. Neid oli paljude erinevate toodete peal - püksid, kleidid, seelikud, pluusid, ja mulle kõige rohkem meeldinud T-särgid ja kampsunid. See hooaeg on väga coolid teksad kivide ja pärlitega kaunistatud. Muidugi sellise raha eest ma ei raatsiks neid iial osta aga samasuguseid pole ju raske ise järgi teha :) Plaanin sellised kindlasti teha

Minu saak seekordselt Tartu reisilt on väga mustad. 


Pluus on koos ketiga, mis määras ka kindla ostusoovi.
 Poe nime kahjuks ei mäleta.


Seda õiget nahkset seelikut olen otsinud ka juba mõnda aega. 
Selle õige leidsin Takko'st.  


You Might Also Like

0 kommentaari