Kõik minu Guinot´st

Tuesday, October 01, 2013

Korjasin kõik oma Guinot tooted kokku ja teen nende kohta ühise arvustuse. Oma esimese toote arvustuse üldse :)
Kuna töötan Kalev Spa Ilusalongi kõrval, siis on mul hea võimalus selle sarja tooteid saada hea hinnaga. Tänu sellele on mul mõni toode ka professionaali suurusega. See tähendab, et suurem ja soodsam kui tava tarbija toode.


Esimene toode on ostetud juba päris kaua aega tagasi Tanelile näokreemiks.
Guinot Pure Balance Cream daily oil control oily/combination skin
Temale see kreem siiski ei sobinud. Kuna mingi aeg sai mul endal näokreem otsa, siis mõtlesin, et miks ta ikka seisab, proovin ise ära kasutada. Peab ütlema, et ka minule see ei sobi. Kreem jääb näole kuidagi kleepuv ja ebameeldiv. Selline tunne, et mingi paks kiht jääb näkku. Muud viga kreemil pole, lõhnab vähemalt üli hästi.

Guinot Red Logic Face Cream´i olen kasutanud juba üle aasta.
Seda kreemi soovitas mulle kosmeetik kapillaaride vastu võitlemiseks.
Hind on sellel kreemil suht krõbe, on ta ju ainult 30 ml, kuid korraga läheb seda väga vähe ja nii jätkub kreemi üsna mitmeks kuuks. Seni pole ma midagi soodsamat ja paremat leidnud ka.


Guinot Soothing Gel for legs seisab mul samuti kapis ilma et seda väga palju kasutaksin.
Sain selle meie salongi juhataja käest prooviks. Geel peaks rahustama väsinud jalgu. Kui suvel geeli mõned korrad proovisin, siis mingit rahustavat tunnet ma ei täheldanud küll. Võib olla peaksin geeli kasutama pikema aja jooksul?


Minu kõige uuem täiendus sarja toodete seas - Guinot Eye-Lifting smoothing eye care cream
Olen seda kreemi kasutanud umbes nädal. Hetkel olen väga rahul. Kreem on mõnusalt väikese otsaga, kust tuleb just paras kogus korraga välja. Ka meeldib mulle selle kreemi paksus ja lõhn.


Guinot Velvet Skin body lotion - Selle kreemi testrit käisin enne suve ilusalongist aeg ajalt näppamas. Kuna mind võlus selle kreemi imeline lõhn, siis tellisin lõpuks ka endale suure pudeli. Pärast kreemi kasutamist lõhnab terve keha nagu oleks lillemeres suplemas käinud :) Kasutamise teeb eriti mugavaks suure pudeli otsas olev pump. Minul on see pudel professionaali mõõdus 500 ml, muidu on see saadaval 200 ml ja näeb ilus roosa välja ka.


Viimane toode sellest sarjast on Guinot Creme 888 Anti-Wrinkle rich night cream
Selle kreemi ostsin pärast seda kui olin proovinud testrit. Mulle meeldib see sellepärast, et ta niisutab eriti hästi. Kuna see on öö kreem ja mõeldud vanemale nahale, siis mina kasutasin seda just talvel ja ka mitte üle kogu näo. Pigem just ketendavatel kohtadel, seda juhtub talvel minu näoga päris tihti. 


You Might Also Like

0 kommentaari