Telliskivi kirbuturg

Saturday, September 28, 2013

Eelmine laupäev käisime sõbrannadega Telliskivi Kirbuturul müümas. Olen seal varem ise ostmas käinud aga müüma polnud veel jõudnud. Võtsime siis asja käsile ja broneerisime omale kaks viimast kohta, mis jäänud oli.
Mina jäin suht isegi rahule. Müüsin nii mõnegi asja maha. Kuna ise ringi kolama ei läinud, siis ei olnud kulutused väga suured ka. Aga leidsin mõlema sõbranna kaubast ikkagi midagi, mis meeldis.

Mantli üle olen kõige õnnelikum, hinnaks ütles Anneli AINULT 7 eurot. Esialgu kui ma veel hinda ei teadnud, siis ma ainult proovisin selga. Mõtlesin, et kui tal müümata jääb, siis vaatan uuesti. Kui aga üks teine naine selle omale selga pani ja nägin kui ilusti see seljas istub, ja veel et Anneli nii vähe küsib selle eest, siis teadsin, et kui nüüd ära ei kraba olen ilma ka :)Salli nägin ka täitsa juhuslikult ühe teise lähedal asuva müüja laual. Ja jälle oli see juba ostjal näpu vahel, kuid minu õnneks pani ta selle tagasi. Jooksin ruttu vaatama ja minu omaks see sai 3 euro eest.


Meigi palett oli mu kõige esimene ost. Ka selle sain oma kaasmüüja käest vaid 3 euroga.
Olen seda nüüd juba mitu korda kasutanud ka ja olen väga rahul.Lõpp kokkuvõttes jäin siiski plussi ja soovitan kindlasti ka teistel sinna müüma minna. Homme toimub selle aasta viimane kirbuturg väljas, oktoobrist hakkab turg toimuma juba sise ruumides.You Might Also Like

0 kommentaari