Natuke juustest ja Macadamiast

Wednesday, September 18, 2013

  Viimased aastad olen oma juuksed kalli sõbranna Age hoolde andnud. Tema värvib ja lõikab ning soovitab, kuidas ja millega hooldada. Kui tema juures käima hakkasin, siis olid mu juuksed umbes kõrvadeni pikkusega. Palusin tal mitte lubada mul oma eriskummalisi soove ellu viia, sest tahtsin pikki juukseid. Seni polnud mul piisavalt kannatust ja mõtlesin pidevalt uusi soenguid välja, alates poisipeaks lõikamisest kuni afropatsideni välja.
 Nüüd on peaagu kolm aastat möödas ja mu juuksed on parimas seisus üldse. Ka pikkus on juba päris hea.
 Aga pikki juukseid on oluline kammida hea harjaga. Nii tahtsin mina ka proovida seda palju kiidetud NoTangle harja. Tellisin siis sõbranna käest Macadamia sarja komplekti, mis peale harja sisaldas ka 10 ml Healing Oil Treatment õli ja 15 ml Deep Repair Masque maski.
 Hetkel olen kasutanud ainult harja, ja sellega olen tõesti väga rahul. See libiseb juustest läbi väga lihtsalt ja ei sakuta kuskilt. Soovitan teistelegi :)You Might Also Like

0 kommentaari