Jälle kingad

Tuesday, September 17, 2013

Siin on järjekordne kaup, mille tellisin everything5pounds.com -ist. 

Kui neid esimesi kingi nägin facebookis tulemas oleva kauba seas, siis pidin lootma, et neid jätkuks kaheks päevaks veel. Olin kindel, et selleks ajaks, kui meie tellimust tegema hakkame, on need otsas (tavaliselt ägedama kaubaga nii juhtub). Eks mul poolenisti oli õigus ka, tahtsin peale selle värvi ka roosa ja mustaga neid kingi. Aga olen õnnelik, et needki alles olid :)




Teised kingad on mõeldes järgmisele suvele. Valikus oli kolm värvi- valge, must ja punane. Olin tükk aega valiku ees, millist värvi valida. Punane langes kohe välja, kuigi need olid ka väga ilusad. Aga ma ei ole eriti punase fänn, mul pole vist ühtegi punast asja ka. Nii jäid valikusse must ja valge. Raske otsus jäi tegemata, tellisin mõlemad. 




You Might Also Like

0 kommentaari