Hiiumaalt Tallinna

Saturday, August 17, 2013

Peale Hiiumaalt tagasi tulekut oli ikka väga hea tunne linnas olla. Olen loodud linna tüdrukuks :)
Kohe oli vaja shoppama minna.
Kui nüüd päris aus olla, siis ei suutnud ma ka Hiiumaalt ilma millegi uueta tagasi tulla. Käina Konsumi esisel platsil müüdi kaks päeva juba mingeid riideid. Viimasel päeval otsustasin siis ka vaatama minna, mida pakutakse. Aga just sellel päeval oli teine kaup. Kingad! Nagu kiuste :)
Leidsin omale beezid lahtised üli blingid kingad. Ise olen nii rahulLinna tagasi jõudes tahtsin kindlasti käia ära Telliskivi kirbuturul ja Leiupoes.
Telliskivist ei leidnud ma mitte midagi erilist, sest erilist turu tuju polnud. Aga kui kolasime Telliskivi loomelinnaku uutes poodides, siis seal jäi silma üks uus pood küll. Poe nimi oli vist Kapp. See on üks pisike poeke, kus müüakse kantud riideid. Tundus, et tüdruk müüs enda ja oma sõbrannade kappi seisma jäänud asju. Mina sain sealt omale kevad-sügis mantli. Asi mille üle olen eriti õnnelik! 


Siis veel sain Telliskivi Loomelinnakus asuvast Minu Väike Maailm poest Nurme Seebi Päevitusõli. Toode mille kohta olen palju head kuulnud. Saan nüüd siis ise omal nahal ära proovida Leiupoe kaupa olen Facebooki lehelt vaadanud juba mõnda aega. Tegemist on kaltsukaga :) 
FB olin juba mõnele asjale silma peale pannud, kuid sinna jõudes neid asju enam alles polnud. Aga ega see tähenda, et ma muud midagi ei leiaks :)
Sain kaks pluusi. Teksapluusi olen juba pikka aega soovinud, ja roosa pluus on lihtsalt nii minulik, et oli ka vaja osta
You Might Also Like

0 kommentaari