Suvi tuleb

Monday, April 29, 2013

Nii kui päike hakkab ennast rohkem näitama, tuleb isu värvide järgi. Kohe kuidagi ei raatsi päikesepaistelise ilmaga musta värvi riideid ja saapaid selga/jalga ajada. Tahaks ikka kingi ja õhemaid riideid. Kui kingade jaoks on veel vara, siis päikeseprillid on küll juba hädavajalikud. Ja neid mulle meeldib kokku krabada :)

 Peale prillide on vaja neid ka kuskil turvaliselt hoida. Kui eelmised mustad prillid tulid kohe karbiga koos, siis nende prillide jaoks oli vaja karp lisaks osta. New Yorkerist leidsin täiesti mõistliku hinna eest eriti laia värvi valikuga prillikarbi. Valisin ikka päris pikalt seda õiget värvi, olin juba nõus kahe erineva värviga sealt välja tulema. Ja siis ma nägin, et kuskil alt paistis midagi roosat. Loomulikult läksid need teised karbid kasti tagasi ja mina sain omale neoon roosa prillikarbi :) Nendele kes mind juba tunnevad pole see kindlasti mingiks üllatuseks, et ma roosa üle nii õnnelik olin/olen.
Ka neid papusid ei suutnud ma poodi jätta. Olin ebays sarnaseid juba nillinud küll ja küll.... Ja nüüd olid nad mul nina all ja soodustusega ka veel. Poes proovides ei pannud suure õhinaga tähelegi, et ühel kingal on rippuvad jubinad pikemad, kui teisel. Kodus käia proovides hakkas ikka jubedalt häirima, pean enne suve kindlasti korda tegema.


You Might Also Like

0 kommentaari