Restoran Odessa

Sunday, January 06, 2013

Meie hea sõber Sander möllab oma uues restoranis Odessa. Mõtlesime ka siis ühe õhtu seal veeta.
  Sisse astudes jäi mulje, et tegemist on väga peene kohaga. Tegelikult nii hullult peen ei olegi. Õhkkond oli väga mõnus chill.Toit oli mõnusalt kõhtu täitev, suure taldriku peal suur praad. Menüü on veel poolik aga valikut oli ka praegu. Nagu nimi juba vihjab, siis on ka menüü Ukraina pärane.


Mina sõin grillitud maksa. Tanel mingit ribi. Pilti ma tema toidust teha ei jõudnud, nuga ja kahvel käisid väga ruttu sinna sisse :) Ka ei mäleta ma täpselt mis nimi sellel toidul oli.


Magustoiduks võtsin mina suure sokolaadi fännina Sokolaadi Fondant´i. See oli kindlasti parim, mis ma siiani söönud olen. Kuigi jäätise pall oleks võinud natukene suurem olla.Õhtul rääkis veel Sander veel oma plaanidest uue kohaga ja käisime vaatamas ka teist korrust, mis hetkel veel sisekujundajat ootab. Praegu on see veel kinni ja vana interjööriga. Vahvast ideest aga tegin veel pildi. Miks mitte kasutada riivi lambikuplina? 
 Ühesõnaga meie jäime õhtuga rahule ja soovitame kindlasti Odessat külastada! 

You Might Also Like

0 kommentaari